Raptor

Mina värsta mardrömmar är dom då jag drömmer att jag gömmer mig för dinosaurier som vill döda mig. Oftast raptorer. I natt var en sån natt då jag drömde det.
Dom var i hallen hemma på Marieberg och jag gömde mig bakom soffan i vardagsrummet.
Jag kunde se över soffkanten när dom kom in i rummet. Jag visste att dom skulle hitta mig.
Sen vaknade jag och mådde lite illa. Fy vad obehagligt det var.


Plötsligt händer det

1043010.
Hähähähä, ägande.

Men he ä int' en miljon

922230 poäng på QuadraPop.
Sjukt störigt.
Så nära en miljon, men ändå så långt bort...

QuadraPop och snus och Amanda och pengar och livet och Henry och skratt och allvar och skoj och och och

Hej hej bloggen. Jag är tyvärr inne i en icke-blogga-period, som ganska ofta. Men för vänlighetens skull så tänkte jag uppdatera mina få läsare jag ändå kan tänkas ha på vad som försigår i mitt liv för tillfället.
Jag är tillbaka i Stockholm efter jullovet i Umeå som var helt fantastiskt. Helgen har jag spenderat isolerad på mitt rum i Sköndal, av anledningarna att jag har varit sjuk, spelat QuadraPop på mobilen (798615 poäng!) samt slutat snusa. Jag och Amanda ska nämligen till Barcelona i sommar har vi bestämt så nu är det dags att snåla extra mycket. Mer än innan alltså. Och jag sparar ändå 500 kr i månaden på att sluta snusa. Jag känner mig nervig och rastlös och kan bara tänka på snus och spelar därför extra mycket QuadraPop för att distrahera mig om än bara för en stund. Men det går bra.
(QuadraPop är förövrigt det nya svarta. Jag spelar varje sekund jag får tillövers. Det har nästan blivit en sjuklig överdrift).

En annan rolig grej är att Amanda har flyttat till Värmland och sin nya skola. Jag saknar henne oerhört mycket och hoppas att hon trivs och mår bra och känner att hon får göra någonting som hon blir glad av. Jag längtar tills jag får åka och hälsa på henne. Min fina fina bästa älskade Amanda.

RSS 2.0