I still remember "Regulate" with Warren G

Hahahaha! Jag bloggar. Vilken otrolig händelse!
Nej men seriöst, jag hörde det ryktas om SMTE05's ovilja till att splittras och gå vidare i livet genom att forcera alla till att starta blogg och dela med sig av sina livskamper.
Naturligtvis vill jag inte vara sämre.

Idag har jag varit ut till stugan i Ivarsboda en sväng. Jag älskar det stället. Min inre pretentiösa gnista tänds och jag rullar mig bland vitsipporna i gräset, drar in havslukten och tänker att det här ögonblicket borde alla få uppleva. Tänker att ännu finns det en bit natur som fortfarande är vid liv. Jag åt nyponsoppa med skorpor för första gången sedan fritids och badade i havet med Henry som skuttade fram likt Lassie på ängen. Allt sammans i slowmotion förståss.
Sen satte vi oss i bilen, backade över vitsipporna, rivstartade i ett moln av avgas och svängde ut på våran asfalterade huvudled tillbaks mot staden medans vi hanfast klappade takten till Jens Lekmans "a sweet summer night on hammer hill". Ack så patetiskt.

För att återupphålla min heder tänker jag nu gå ner i köket och brygga mig en kopp ekologiskt kaffe. Kanske tar jag jag en skvätt havremjölk i för att lyxa till det. Det är ju ändå torsdag...
KEEP UP THE SPIRIT EARTH! Det finns ju inget att klaga på.

Kommentarer
Postat av: Malin

oh yeah! smte's bloggar kommer bara explodera i världen & sprida sina vackra ord & bilder all over everybody!

2008-06-20 @ 10:11:56
Postat av: mary

COOOL YO!

2008-06-20 @ 13:36:14
URL: http://doloresdolores.blogg.se/
Postat av: Anonym

Logen som våra kära pappor har byggt upp ungefär 300 meter från våra hus. Den är jätte fin! Föresten så har jag lite grejer hos dig som jag tänkte hämta i veckan, två svarta koftor, balerina skor och min student mössa. har du sett dom tro? GLAD MIDSOMMAR PÅ DIG!

2008-06-20 @ 15:43:52
URL: http://ellida.blogg.se/
Postat av: julia

haha det värsta och absolut bästa är att jag verkligen kan se dig rulla dig bland vitsipporna!

2008-09-01 @ 22:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0