....

- Jag tänker att jag borde ta tag i lite saker vad gällande mig själv och min framtid. Tex gå till Invito och höra om dom fortfarande har kvar det där jobbet som diskare, eller gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig för andra gången eftersom att jag ignorerade alla lappar om möten och till sist blev avskriven som arbetssökande, eller kanske ringa till Vindelns folkhögskola och höra om det finns nån plats kvar till höstens Allmänna linje... Men sen tänker jag, varför?
- För att du behöver pengar.
- Sant...
- Mmmm
- ....
- ....
- Jag borde köpa en cykel. Sjukt drygt att måsta gå in till stan hela tiden.
- Men du har ju inga pengar.
- Haha, just ja!

Kommentarer
Postat av: svalan

men kom hit med din cykel till kollektivet så grejjar vi den! annars kan du säkert låna en cykel här ifrån om vi inte grejjar den, okokok?

2009-08-08 @ 11:05:45
Postat av: Aron

Hej!

Är ju ingen kommentar precis fast jag ville bara säga grattis i efterskott och se hur du mådde, du fyller ju bara några dagar efter mig.

Om du inte minns mig, så kan jag säga att jag skrev ganska mycket med dig förut för typ hmmm 5-6 år sedan, minns dock inte vilken sida vi hade kontakt via :P Men tror det var helgon.net fast kan ha fel. Bodde i motala under den tiden vi hade kontakt. Ajaa ville bara höra hur det var med dig, nu när du är 20 :)/Aron

2009-09-15 @ 22:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0