QuadraPop och snus och Amanda och pengar och livet och Henry och skratt och allvar och skoj och och och

Hej hej bloggen. Jag är tyvärr inne i en icke-blogga-period, som ganska ofta. Men för vänlighetens skull så tänkte jag uppdatera mina få läsare jag ändå kan tänkas ha på vad som försigår i mitt liv för tillfället.
Jag är tillbaka i Stockholm efter jullovet i Umeå som var helt fantastiskt. Helgen har jag spenderat isolerad på mitt rum i Sköndal, av anledningarna att jag har varit sjuk, spelat QuadraPop på mobilen (798615 poäng!) samt slutat snusa. Jag och Amanda ska nämligen till Barcelona i sommar har vi bestämt så nu är det dags att snåla extra mycket. Mer än innan alltså. Och jag sparar ändå 500 kr i månaden på att sluta snusa. Jag känner mig nervig och rastlös och kan bara tänka på snus och spelar därför extra mycket QuadraPop för att distrahera mig om än bara för en stund. Men det går bra.
(QuadraPop är förövrigt det nya svarta. Jag spelar varje sekund jag får tillövers. Det har nästan blivit en sjuklig överdrift).

En annan rolig grej är att Amanda har flyttat till Värmland och sin nya skola. Jag saknar henne oerhört mycket och hoppas att hon trivs och mår bra och känner att hon får göra någonting som hon blir glad av. Jag längtar tills jag får åka och hälsa på henne. Min fina fina bästa älskade Amanda.

Kommentarer
Postat av: amanda

du är verkligen bäst,BÄST på Quadra Pop. jag kommer aldrig komma upp till din nivå. (men så är du också en riktig Quadra PopNÖRD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, men det är ju charmigt med nördighet..)

å jag längtar ju så väldigt tills du kommer hit, eller tills jag kommer till stockis!

2009-01-13 @ 10:30:42
URL: http://krispikrus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0